Tuesday, January 17, 2017

ПОСЛЕДЊИ ДАНИ ХУСЕИНА БАРАКА ДРУГОГ - СЈЕДИЊЕНЕ АМЕРИЧКЕ ДРЖАВЕ НАСТАВЉАЈУ АНТИСРПСКУ ПОЛИТИКУ

Америчка амбасада подржава одлуку "Косова" да заустави воз из Србије


Извор
GAZETAEXPRESS

Тешко наоружани шиптарски терористи чекају воз
Воз је заустављен! Крхки мир, на Балкану, уништен иностраним утицајима. Чак и воз може да буде довољан разлог да се почне рат. Србија је успоставила нову железничку линију од Београда до Косовске Митровице. Марионетска шиптарска терористичка парадржавна творевина, формирана од стране НАТО окупатора на простору српске Аутономне покрајине Косово и Метохија сматра да се ради о "повреди" њиховог "суверенитета" и "одговарајућом акцијом" одвраћа воз. "Одговарајућа акција" је слање тешко наоружаних шиптарских терориста да зауставе воз, минирају пругу, и изазову оружани сукоб. Воз је био украшен тако да промовише српско културно наслеђе на Косову и Метохији, у светлу нелегитимног захтева парадржавне купационе творевине "Косово" за пријем у УНЕСКО, носећи у мираз управо српску културну баштину. Оружано побуњени Шиптари су сматрали, ову декорацију воза, увредом довољно великом да изазову сукоб.
САД настављају да се понашају као да је марионетска парадржава "Косово" суверена, независна држава. У стварнности ова нелегална творевина је призната само од НАТО држава, изузимајући Шпанннију, Румунију и Грчку, и њихових глобалистичких сателита.  Државе Слободног света нису признале ову наказу. Ту су Русија, Кина, Аргентина, Бразил, Индија, Иран, Ирак, Израел, Мексико, Кенија, Нигерија, Јужна Африка, Украјина и многе друге. 

Америчка амбасада на "Косову"*подржала је у уторак "косовске власти" у одлуци да зауставе воз из Србије и спрече његов улазак на "територију Косова". 

У погласу за штампу, подељеном медијумима у уторак, америчка Амбасада је дала званичну изјаву да је "Косово" суверена, независна држава и да они поштују право "Косова" да одређује ко и шта им пелази границу.
“Косово је суверена и независна држава и ми поштујемо право Косова да одређује ко и шта им прелази границу. Задовољни смо да није било сукоба на граници, али растући национализам никоме не доноси корист" писало је у изјави за новине. Америчка амбасада је позвала све стране да избегавају опасну реторику и да наставе рад на нормализацији односа и побољшању услова живота грађана обе државе. "Америка снажно подржава дијалог са посредством ЕУ, као најбољи начин напретка косовско-српских односа и позивамо све стране да избегавају опасну реторику и наставе да раде на нормализацији односа и побољшању услова живота грађана обе државе." 
“Данас славимо рођење др Мартина Лутера Кинга, млађег, који је рекао 'увек је добро време да се учини добро'. Сада је добро време за сарадњу и пестанак сукоба" каже се у изјави за новине америчке Амбасаде у Прииштини.
[Море, мајку ли вам циничну, насилничку и окупаторску! - изјава ЛГ]
Занимљиво је да "званична Србија" није ово објавила у својим контролисаним медијумима..
*Једнострано проглашена независност једне етничке мањине као резултат оружане побуне, подржана НАТО агресијом на Србију, праћеном окупацијом Аутономне покрајине Косова и Метохије,  не може да буде призната као међународно правно валидни акт. Зато су све речи у чланку које упућују на легалност овог чина стављене у наводнике од стране ЛГ, изузев ако се радило о цитатима. У оригиналном чланку ових наводника нема. 

No comments:

Post a Comment